1. okt, 2021

Tekst

Beste leden,

het bestuur heeft besloten om na een vervelende coronatijd onze activiteiten weer op te starten. Het koersballen en sjoelen is al enkele weken van start. nu willen we gaan beginnen met de kaartmiddagen en het dansen 40 plus. (zie agenda)

Om er iets feestelijks van te maken heeft het bestuur besloten om een gezellige verassingensmiddag op de agenda te plaatsen. Op donderdag 28 november in zaal de Schuif.

U dient zich wel tijdig hier voor op te geven. in efkes Kèijke nr. 9 blz. 8 staat het een en ander geschreven en er is een strookje bij wat u ingevuld bij onze secretaris larie straat 15 in de bus kunt stoppen, u mag ook even bellen 073-5530735.

Deze middag is gratis en voor het avondmaal hoeft u niet te zorgen!

Wat waarschijnlijk wel nodig is, is dat u een QR code heeft betreffende het coronavirus, er zal daar waarschijnlijk om worden gevraagd. Dat mag ook een QR code zijn op papier.

Donderdag 28 oktober Zaal de Schuif aanvang 14.00 uur.

Verder is er een correctie betreffende een bericht in Efkes Kèijke 9 blz. 15 betreffende de Woensdagmiddag activiteiten.

Er staat geschreven dat de eigenbijdrage nihil is maar er is vergeten daar bijna voor te zetten. Uw eigen bijdrage is namelijk voor elke woensdagmiddag activiteit € 5,00 per kwartaal (3 maanden). Dus dat is bijna Nihil! Ongeveer 45 cent per keer.

Als u interesse heeft kom gerust op woensdagmiddag even binnen bij zaal de Schuif, en mocht u zich willen aansluiten bij een of ander spel zijn de eerste keren gratis.