Laatste nieuws

29. apr, 2021

Voor alle leden was er de afgelopen pasen een paasverassing in de vorm van een bloemetje en een zakje cocolade eitjes. dit gebaar van het bestuur is wederom zeer goed bevallen bij onze leden. veel mensen hebben een dankwoordtje geschreven of even iets laten weten.

het bestuur dankt u en ook alle medewerkers met deze paasactie  

23. dec, 2020

Als afsluiting van dit, voor vele vervelend, jaar heeft het bestuur besloten om bij elk lid en elke begunstiger een kerstverassing te bezorgen. Samen met het bestuur hebben de vrijwilligers, ondanks de regen, dit afgegeven met voor ieder even een gezellig praatje. Voor vele was dit een verassing niet alleen het cadeautje maar eerder het contact en het praatje.

Het bestuur wenst alle leden en sponsors gezellige feestdagen, ondanks alle beperkingen, en een zeer gezond normaal 2021.

12. okt, 2020

Onze oliebolactie is een groot succes geworden, het bestuur heeft zeer veel leuke reacties mogen ontvangen. het was een leuk idee.

Wij hebben het graag gedaan.

Dank aan alle vrijwilligers die hieraan hebben meegeholpen.

28. jul, 2020
20. jun, 2020

Onze seniorenvereniging bestaat dit jaar 60 jaar. 10 jaar geleden is er een herinneringsboek uitgegeven vanwege het 50 jaar bestaan van Eert de Ouderdom. Van deze uitgave liggen er nog enkele op de plank, om het zo maar eens te zeggen. Heeft u intresse laat het dan even weten aan Bert van Houten via mail: bertvanhouten@kpnmail.nl