Laatste nieuws

23. dec, 2020

Als afsluiting van dit, voor vele vervelend, jaar heeft het bestuur besloten om bij elk lid en elke begunstiger een kerstverassing te bezorgen. Samen met het bestuur hebben de vrijwilligers, ondanks de regen, dit afgegeven met voor ieder even een gezellig praatje. Voor vele was dit een verassing niet alleen het cadeautje maar eerder het contact en het praatje.

Het bestuur wenst alle leden en sponsors gezellige feestdagen, ondanks alle beperkingen, en een zeer gezond normaal 2021.

12. okt, 2020

Onze oliebolactie is een groot succes geworden, het bestuur heeft zeer veel leuke reacties mogen ontvangen. het was een leuk idee.

Wij hebben het graag gedaan.

Dank aan alle vrijwilligers die hieraan hebben meegeholpen.

28. jul, 2020
20. jun, 2020

Onze seniorenvereniging bestaat dit jaar 60 jaar. 10 jaar geleden is er een herinneringsboek uitgegeven vanwege het 50 jaar bestaan van Eert de Ouderdom. Van deze uitgave liggen er nog enkele op de plank, om het zo maar eens te zeggen. Heeft u intresse laat het dan even weten aan Bert van Houten via mail: bertvanhouten@kpnmail.nl

12. jun, 2020

Alle leden hebben i.v.m. het Coronadrama een presentje ontvangen. Een klein plantje met een leuk kaartje. heeft u als lid dit niet ontvangen graag even een berichtje.

Het is maar een klein plantje maar laten we hopen dat het enige vrolijkheid brengt in de deze niet zo vrolijke tijd.

vergeet het niet water te geven!!